ENTER Conference | Jelena Antic at Enter conference
Jelena Antic at Enter conference
enter, conferene, konferencija, IT, technologies, predavanja, radionice, lecture, workshop,
656
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-656,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Jelena Antić

Jelena Antić je softverska inženjerka u kompaniji Google u Cirihu, gde radi na proizvodu Google Shopping. Osnovne studije završila je na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, smer Softversko inženjerstvo. Nakon toga upisuje master studije na École polytechnique fédérale de Lausanne u Švajcarskoj, smer Computer Science. Tokom studija svoje znanje usavršava na praksi u kompaniji Nordeus u Beogradu kao i u Google-u u Cirihu, nakon čega joj je i ponuđen posao u istoj kompaniji.

Tema: Google iz prve ruke

O tome kako je biti deo kompanije kao što je Google i na kakvim sve projektima rade zaposleni i praktikanti imaćemo priliku da čujemo iz prve ruke, od Google inženjerke. Jelena će govoriti i o tome kako izgleda ceo proces zapošljavanja u ovoj kompaniji, od početnog apliciranja do finalnog intervjua, ali i o trenutno otvorenim pozicijama.