ENTER Conference | Jelena Kocic at Enter conference
Jelena Kocic at Enter conference
enter, konfernicija, tehnologija, programiranje, kompijuteri, devojke, IT, predavanja, radionice, lecture, workshop,
832
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-832,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Jelena Kocić

Jelena Kocić radi kao softverska inženjerka u Comtrade-u, gde se bavi razvojem firmeware-a embeded sistema u auto industriji. Kandidat je za doktorat na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu. Pre dolaska u Comtrade, radila je na poziciji R&D inženjera u kompaniji IRITEL i na Vlatacom institutu. Uža specijalnost su joj embedded sistemi, elektroptika i auto industrija. Oblasti interesovanja su joj istraživanja o samovozećim automobilima i veštačka inteligencija.

Lecture: Od slaganja LEGO kocki do razvoja embedded sistema

Kako je devojčica koja je obožavala LEGO kocke i video igrice postala razvojni inženjer za embedded sisteme. Jelena će sa vama podeliti svoju priču kroz koju ćete saznati kako su joj kreativnost i sanjarski duh pomogli da izgradi uspešnu karijeru softverskog inženjera embedded sistema. U svom izlaganju, Jelena će se osvrnuti i na interesantne projekte na kojima je radila, a koji pokrivaju širok spektar oblasti: Power Electronics, elektroptičke sisteme, Computer vision i auto industriju.