ENTER Conference | Milica Ostojic @ Enter conference
Milica Ostojic @ Enter conference
enter, conferene, konferencija, IT, technologies, predavanja, radionice, lecture, workshop,
661
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-661,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Milica Ostojić

Milica je pirat i programerka u kompaniji Pirate Techologies. Osim toga aktivna je članica zajednice PHP Srbija, u okviru koje radi na organizaciji mesečnih meetup-a na kojima se prenosi znanje i pije pivo (ne nužno tim redosledom). Mentorka je na Rails Girls Beograd radionicama gde se trudi da učesnicama prenese pre svega ljubav prema programiranju, a onda i znanje. Učestvuje u mnogim projektima koji za cilj imaju profesionalnu edukaciju, kao i promociju i uključivanje devojaka u IT.

Tema: Karijera nakon radnog vremena

Milica kaže da rad u IT sektoru može biti samo posao od 9 do 5, a isto tako i karijera koju ćete voleti. Veruje da IT srtučnjak treba biti više od samo dobrog programera ili programerke. Govoriće o razlozima zbog kojih je odlučila da u slobodno vreme posećuje konferencije, ide na meetup-e, učestvuje na radionicama, drži predavanja i bude aktivan član zajednice i šta joj je sve to donelo.