ENTER Conference | Radionice na enter konferenciji
Radionice na enter konferenciji
enter, konfernicija, tehnologija, programiranje, kompijuteri, devojke, IT, predavanja, radionice,
602
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-602,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Radionice

1. Company Speed Date

with VIP mobile, Comtrade, Zuehlke engineering, NetCast

Company Speed Date

Iskoristi priliku i prijavi se za učešće na Company Speed Date-u! Tokom prvog dana ENTER konferencije imaćete priliku da se nađete jedan na jedan sa predstavnicima nekih od vodećih kompanija, gde ćete imati 4 minuta da ostavite najbolji utisak na svakog od njih. 

Ukoliko želiš da učestvuješ u ovom dinamičnom programu pošalji nam ime, prezime, broj telefona, ime fakulteta/organizacije/firme iz koje dolaziš i attachovan CV na hello@enterconference.net sa naznakom CSD

Vreme: utorak, 25. april, 15.00-16.15

Mesto: Sala Milan Grol

Trajanje: 1.15 min

Prijave za CSD su zatvorene.

 

2. Razvojni ciklus web aplikacija

by EXECOM

Radionicu će voditi Tamara Živković i Petar Stupar iz kompanije EXECOM

Radni jezik radionice je srpski. 

Vreme: 26. april, 13.45h

Trajanje: 3 sata

Svi učesnici će biti podeljeni po grupama, od kojih će svaka imati zadatak da na osnovu smernica dobijenih u uvodnom delu i business case primera definiše plan razvoja projekta (tehnicki ciljevi i zahtevi projekta, izbor razvojnih tehnika i alata, zahteve projektnog okruženja, članove tima, raspored zadataka). Mentori će raditi sa svakom grupom pojedinačno.

SVA MESTA NA RADIONICI SU POPUNJENA. 

3. Version control software-Git

by Red Black Tree

Radionicu će voditi Miloš Radić i Đorđe Kovačević iz Red Black Tree-a

Radni jezik radionice je srpski. 

Vreme: 26. april , 11.15h

Mesto: Sala Milan Grol (u prizemlju) 

Trajanje: ~2 sata

U okviru ove radionice biće više reči o sistemima za verzionisanje i samom Github-u, platformi za razvoj softvera. Polaznici/e će imati prilike da saznaju osnovne pojmove vezane za ovu platformu, kako je organizovana i za šta se sve koristi. Praktični rad će se sastojati od pravljenja naloga, čuvanje, izmenu i same komunikacije sa Github-om. Rad će biti organizovan u manjim grupama koje će mentorisati predavači iz Red Black Tree-a. Za učešće na radionici je neophodno da imate svoj laptop.

SVA MESTA NA RADIONICI SU POPUNJENA.

4. Osnove UX dizajna

by Zuehlke

Radionicu će voditi Marija Popović i Jovan Strugar iz kompanije Zuehlke

Radionica će biti na srpskom jeziku 

Vreme: 25. april, od 11.30h

Mesto: Sala Milan Grol

Trajanje: 2.5 sata

Na ovoj radionici saznaćete kako se kreira korisničko iskustvo koristeći jednu od popularnijih tehnika u UX svetu-pravljenje prototipa.Šta je karakteristično za ovaj proces, kada i kako se upotrebljava i na koji način pomaže u poboljšanju korisničkog iskustva kod krajnjih korisnika. Sve ovo biće prikazano kroz studiju slučaja i rad u malim grupama sa mentorima.

SVA MESTA NA RADIONICI SU POPUNJENA.